wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Recenzje

Termometr bezdotykowy Kardioline KL80

Termometr bezdotykowy Kardioline KL80

Ocena produktu 5/5

Termometr KL 80 jest bardzo dobry, kupiłam ten model z polecenia koleżanki i jestem z niego bardzo zadowolona. Pomiar szybciutki, zawsze dokładny a przy tym atrakcyjna cena.

Autor recenzji: Kinga
Data napisania recenzji: 28-07-2017

Apteczka turystyczna Euro Farma Plus

Apteczka turystyczna Euro Farma Plus

Ocena produktu 5/5

Apteczka Euro Farma Plus bardzo dobrze wykonana, duży plus za pojemność, bo zmieści się do niej naprawdę sporo dodatkowych rzeczy więc na wakacje jest po prostu idealna. Polecam serdecznie.

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 27-07-2017

Inhalator Pingwin CN-02 WF

Inhalator Pingwin CN-02 WF

Ocena produktu 5/5

Inhalator fajny i co najważniejsze dobrze działa. Może go używać cała rodzina ale najlepiej spełnia swoją funkcję w przypadku dzieciaków :)

Autor recenzji: anka
Data napisania recenzji: 27-07-2017

Apteczka Medi Sport typ A w torbie

Apteczka Medi Sport typ A w torbie

Ocena produktu 5/5

Medi Sport to super apteczka jeżeli planujemy wyjazdy w większej grupie, jest bardzo dobrze przygotowana na tego typu okazje, ładnie wykonana, wygodna i praktyczna

Autor recenzji: Anita
Data napisania recenzji: 26-07-2017

Kamizelka ostrzegawcza dla dziecka

Kamizelka ostrzegawcza dla dziecka

Ocena produktu 5/5

Serdecznie polecam nie tylko do samochodu, ale również na rower. Dzieci są dobrze widoczne i bezpieczne.

Autor recenzji: Krystyna
Data napisania recenzji: 24-07-2017

Inhalator Pingwin CN-02 WF

Inhalator Pingwin CN-02 WF

Ocena produktu 5/5

zakupiony inhalator pingwin doskonale spełnia swoją rolę, dzieciaki zadowolone cierpliwie znoszą inhalacje:)

Autor recenzji: ania
Data napisania recenzji: 20-07-2017

Apteczka autobusowa DIN 13164 PLUS

Apteczka autobusowa DIN 13164 PLUS

Ocena produktu 5/5

Bardzo praktyczna apteczka na wyposażenie busu, stosunkowo dobrze skompletowana, nie za duża więc nie zajmuje sporo miejsca. Dobrze przygotowany podstawowy skład opatrunkowy puls nożyczki, maseczka, itp.,…

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 19-07-2017

Torba lekarska TRM 50

Torba lekarska TRM 50

Ocena produktu 5/5

Fajna torba, nie duża a do tego dość pojemna, poręczna i w stosunkowo dobrej cenie :)

Autor recenzji: Gośka
Data napisania recenzji: 13-07-2017

Kamizelki - 4 sztuki w opakowaniu

Kamizelki - 4 sztuki w opakowaniu

Ocena produktu 5/5

Zestaw czterech kamizelek w wygodnej saszetce, dzięki której wszystkie znajdują się cały czas razem. Polecam, są idealne na zagraniczne wyjazdy, gdy w podróż wybiera się większa ilość osób.

Autor recenzji: Mixchał
Data napisania recenzji: 09-07-2017

Apteczka samochodowa AS-IV

Apteczka samochodowa AS-IV

Ocena produktu 5/5

mega dobrze wyposażona apteczka, super wykonanie, dobrej jakości materiał, polecam dla osób poszukujących bardziej profesjonalnych rozwiązan

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 08-07-2017

Pompka ssąca Aspivenin®

Pompka ssąca Aspivenin®

Ocena produktu 5/5

Nabyłam pompką aspivenin oraz zestaw przeciwkleszczowy. Często chodzę na spacery do lasu i już w tym kroku spotkanie z kleszczem mam za sobą. Oba produkty świetnie się uzupełniają i umożliwiają bezpieczne,…

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 08-07-2017

Saszetka na pasek z wyposażeniem - Ratownik SPR

Saszetka na pasek z wyposażeniem - Ratownik SPR

Ocena produktu 5/5

Saszetka wygodna do noszenia przy pasku, ponieważ nie jest za duża, a nawet sporo się do niej zmieści podstawowych i przydatnych rzeczy. Wykonanie dobre i cena ok.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 07-07-2017

Apteczka rowerowa

Apteczka rowerowa

Ocena produktu 5/5

Apteczka idealna na rower, mała więc wszędzie się zmieści i zawsze pod ręka. w środku miejsce na niezbędne i najbardziej potrzebne drobiazgi

Autor recenzji: MIRON
Data napisania recenzji: 07-07-2017

Zestaw przeciwkleszczowy apteczka

Zestaw przeciwkleszczowy apteczka

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z zakupionego zestawu do neutralizacji kleszczy. Dzieki niemu udało mi się wczoraj usunąć kleszcza szybko i bez problemu. Preparat znajdujący się w zestawie skuteczny…

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 06-07-2017

Pierwsza Pomoc podręcznik Moja 1 Pierwsza Pomoc

Pierwsza Pomoc podręcznik Moja 1 Pierwsza Pomoc

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze przygotowana broszurka obejmująca podstawowe zagadnienia dotyczące pierwszej pomocy. Warto do niej zaglądać od czasu :)

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 05-07-2017

Ciśnieniomierz mechaniczny Intec WX 1004

Ciśnieniomierz mechaniczny Intec WX 1004

Ocena produktu 5/5

Ciśnieniomierz sprawdza się doskonale, pomiar ciśnienia nie sprawia większych problemów, a wyniki są wiarygodne. Poza tym jest też atrakcyjny cenowo. POLECAM!

Autor recenzji: MARTA
Data napisania recenzji: 30-06-2017

Esthechoc CAMBRIDGE BEAUTY CHOCOLATE

Esthechoc CAMBRIDGE BEAUTY CHOCOLATE

Ocena produktu 5/5

Smaczna, pomimo ze ogólnie nie przepadam za ciemną czekoladą. Bardzo dobrze prezentuje się samo pudełko, niezwykle eleganckie - myślę, ze taka odmładzająca czekolada może być ciekawym pomysłem na prezent…

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 30-06-2017

WOPR Podstwowy - Zestaw ratownictwa medycznego

WOPR Podstwowy - Zestaw ratownictwa medycznego

Ocena produktu 5/5

dobrze przygotowany podstawowy zestaw, zgodny z przedstawionym na stronie opisem oraz zdjęciem, realizacja zamówienia planowa, dziękuję i pozdrawiam

Autor recenzji: marek
Data napisania recenzji: 29-06-2017

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

Dobrze wyposażona apteczka, którą potrzebowałam na wyjazd, profesjonalne wyposażenie, ładnie i solidnie wykonany plecaczek :)

Autor recenzji: Kamila L.
Data napisania recenzji: 25-06-2017

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

Wysoka jakość wykonania plecaczka i bogate wyposażenie oraz całkiem sporo miejsca jeszcze na dodatkowe rzeczy. Plecak wygodny w noszeniu, lekki i poręczny. Apteczka z całą pewnością godna jest polecenia

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 22-06-2017

Zestaw plastrów (12 sztuk)

Zestaw plastrów (12 sztuk)

Ocena produktu 5/5

godne polecenia, produkt spełnił moje oczekiwania

Autor recenzji: marysia
Data napisania recenzji: 21-06-2017

Apteczka Medi Sport typ A w torbie

Apteczka Medi Sport typ A w torbie

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam apteczkę typu medi sport oraz sklep. towar dojechał do mnie na czas, zgodnie z obietnicą, a był mi bardzo pilnie potrzebny. apteczka prezentuje się ładnie, jest solidna i dobrze wyposazona

Autor recenzji: radek
Data napisania recenzji: 20-06-2017

Pompka ssąca Aspivenin®

Pompka ssąca Aspivenin®

Ocena produktu 5/5

serdecznie polecam, pompka bardzo skuteczna i okazała się niezwykle przydatna, obsługa bezproblemowa, trochę kosztuje ale wydatek w końcu jednorazowy

Autor recenzji: andrzej
Data napisania recenzji: 14-06-2017

Kasetka na leki na cały tydzień

Kasetka na leki na cały tydzień

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z tej kasetki. Kupiłam właściwie dla mamy, ponieważ ciągle zapominała o lekarstwach. Teraz ma wszystkie poukładane w stosowne rubryki, oznaczone kolorem i opisane. POLECAM SERDECZNIE

Autor recenzji: IGA MAK
Data napisania recenzji: 14-06-2017

Opaska KOMAR-STOP - odstrasza komary, odświeża, informuje

Opaska KOMAR-STOP - odstrasza komary, odświeża, informuje

Ocena produktu 5/5

Opaska dość skuteczna w swoim działaniu, zapach jak dla mnie dość intensywny ale można go na szczęście w pewnym zakresie regulować. Dużą zaletą jest brak środków chemicznych i dość estetyczny wygląd.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 11-06-2017


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl