wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Recenzje

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

Wysoka jakość wykonania plecaczka i bogate wyposażenie oraz całkiem sporo miejsca jeszcze na dodatkowe rzeczy. Plecak wygodny w noszeniu, lekki i poręczny. Apteczka z całą pewnością godna jest polecenia

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 22-06-2017

Zestaw plastrów (12 sztuk)

Zestaw plastrów (12 sztuk)

Ocena produktu 5/5

godne polecenia, produkt spełnił moje oczekiwania

Autor recenzji: marysia
Data napisania recenzji: 21-06-2017

Apteczka Medi Sport typ A w torbie

Apteczka Medi Sport typ A w torbie

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam apteczkę typu medi sport oraz sklep. towar dojechał do mnie na czas, zgodnie z obietnicą, a był mi bardzo pilnie potrzebny. apteczka prezentuje się ładnie, jest solidna i dobrze wyposazona

Autor recenzji: radek
Data napisania recenzji: 20-06-2017

Pompka ssąca Aspivenin®

Pompka ssąca Aspivenin®

Ocena produktu 5/5

serdecznie polecam, pompka bardzo skuteczna i okazała się niezwykle przydatna, obsługa bezproblemowa, trochę kosztuje ale wydatek w końcu jednorazowy

Autor recenzji: andrzej
Data napisania recenzji: 14-06-2017

Kasetka na leki na cały tydzień

Kasetka na leki na cały tydzień

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z tej kasetki. Kupiłam właściwie dla mamy, ponieważ ciągle zapominała o lekarstwach. Teraz ma wszystkie poukładane w stosowne rubryki, oznaczone kolorem i opisane. POLECAM SERDECZNIE

Autor recenzji: IGA MAK
Data napisania recenzji: 14-06-2017

Opaska KOMAR-STOP - odstrasza komary, odświeża, informuje

Opaska KOMAR-STOP - odstrasza komary, odświeża, informuje

Ocena produktu 5/5

Opaska dość skuteczna w swoim działaniu, zapach jak dla mnie dość intensywny ale można go na szczęście w pewnym zakresie regulować. Dużą zaletą jest brak środków chemicznych i dość estetyczny wygląd.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 11-06-2017

Plaster Fixopore 6cmx1m

Plaster Fixopore 6cmx1m

Ocena produktu 5/5

Materiały opatrunkowe najwyzszej jakoci, bezpieczne w stosowaniu, godne polecenia

Autor recenzji: EWA
Data napisania recenzji: 10-06-2017

Apteczka dla Sportowca Medi Sport Typ A ZMS A

Apteczka dla Sportowca Medi Sport Typ A ZMS A

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam, bo apteczka rewelacyjna. bogate i dobrze dobrane wyposażenie, fajny i wygodny plecaczek, a do tego całkiem przystępna cena.

Autor recenzji: Kinga
Data napisania recenzji: 10-06-2017

 Krem do stóp z zawartością mocznika Seni Care

Krem do stóp z zawartością mocznika Seni Care

Ocena produktu 5/5

Krem ma rewelacyjne działanie i bardzo skutecznie zmiękcza wysuszoną skórę na piętach, jak dla mnie idealny na lato. stopy pozostawia gładkie i miłe w dotyku, na długo też pozostaje uczucie świeżości

Autor recenzji: Ewelina Górska
Data napisania recenzji: 09-06-2017

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

Paczuszka przed chwilą otwarta. Apteczka szkolna zgodna z opisem oraz zdjęciem, które jest przedstawione na stronie sklepu. Zarówno jakość, jak i sama estetyka wykonania zrobiły na mnie duże wrażenie.…

Autor recenzji: Barbara, SP
Data napisania recenzji: 08-06-2017

Plastry na odciski

Plastry na odciski

Ocena produktu 5/5

Bardzo polecam:-) mnie się te plasterki przydały na obozie, i wcale nie miałam na sobie nowych butów

Autor recenzji: kamila
Data napisania recenzji: 08-06-2017

Apteczka zestaw przeciwkleszczowy

Apteczka zestaw przeciwkleszczowy

Ocena produktu 5/5

Polecam. apteczka kupowana na ostatnią chwilę przed wyjzadem i zdążyła do nie dotrzeć.

Autor recenzji: Darek
Data napisania recenzji: 07-06-2017

Apteczka biurowa - torba

Apteczka biurowa - torba

Ocena produktu 5/5

dobrze wykonana apteczka przenośna, z której zakupu jestem bardzo zadowolona. zalety torby to lekkość oraz poręczność, apteczka bogato wyposażona w środki do wykonywania opatrunków.

Autor recenzji: iza
Data napisania recenzji: 07-06-2017

Apteczka pierwszej pomocy HACCP

Apteczka pierwszej pomocy HACCP

Ocena produktu 5/5

apteczkę kupiłam do mojej kawiarni, jest dobrze przygotowana, w pełni wyposażona, już wisi na ścianie :)

Autor recenzji: iwona
Data napisania recenzji: 06-06-2017

Apteczka zestaw przeciwkleszczowy

Apteczka zestaw przeciwkleszczowy

Ocena produktu 5/5

skuteczny preparat do usuwania kleszczy, polecam apteczkę jako osoba spędzająca każdą chwilę na łonie natury

Autor recenzji: mariusz
Data napisania recenzji: 06-06-2017

Plansza - serce człowieka PL12

Plansza - serce człowieka PL12

Ocena produktu 5/5

Plansza kolorowa, czytelna, bardzo ładne i profesjonalnie wykonane rysunki, z cała pewnością będzie sporym ułatwieniem nauki. Jak dla mnie SUPER!

Autor recenzji: ANETA
Data napisania recenzji: 01-06-2017

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjna apteczka, zakupiliśmy dla szkoły już kolejny raz.. Idealnie sprawdza się na wycieczkach i organizowanych przez nas zielonych szkołach. Polecam gorąco.

Autor recenzji: patryacja
Data napisania recenzji: 01-06-2017

Apteczka zestaw przeciwkleszczowy

Apteczka zestaw przeciwkleszczowy

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjna propozycja na lato i dużą aktywność kleszczy, pomaga szybko pozbyć się kleszcza w bezpieczny i wygodny sposób. Bardzo gorąco polecam

Autor recenzji: Zbyszek
Data napisania recenzji: 30-05-2017

Apteczka przemysłowa TOP 20 2 x DIN 13157 PLUS w walizce

Apteczka przemysłowa TOP 20 2 x DIN 13157 PLUS w walizce

Ocena produktu 5/5

Apteczka fajna, łatwa w montażu, duża i pojemna, wyposażona w cały niezbędny asortyment. Wykonanie jest solidne wiec liczę, że posłuzy przez jakiś czas.

Autor recenzji: Mariusz Kaźmierczak
Data napisania recenzji: 26-05-2017

Przylepiec, plaster Classic 5mx5cm

Przylepiec, plaster Classic 5mx5cm

Ocena produktu 5/5

Mocne i dobrej jakosci plastry, bardzo zależało mi na tym żeby były polskiej produkcji

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 25-05-2017

Apteczka turystyczna Euro Farma Plus

Apteczka turystyczna Euro Farma Plus

Ocena produktu 5/5

Z zakupu tej apteczki jestem zadowolony, w środku jest duzo miejsca na dopakowanie dodatkowego asortymentu. Gorąco polecam

Autor recenzji: Adam
Data napisania recenzji: 19-05-2017

Apteczka rowerowa

Apteczka rowerowa

Ocena produktu 5/5

praktyczna i nie za duża apteczka więc mysle, ze na rower w sam raz, wykonana estetycznie

Autor recenzji: damian
Data napisania recenzji: 17-05-2017

Apteczka turystyczna

Apteczka turystyczna

Ocena produktu 5/5

Godna polecenia apteczka, z całą pewnością :) w sam raz na wszelkiego rodzaju wyjazdy i wycieczki

Autor recenzji: tamara
Data napisania recenzji: 16-05-2017


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl