wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

Olejek lawendowy

Olejek lawendowy

Ocena produktu 5/5

mój ulubiony... ze względu na przecudowny zapach i relaksujące działanie. na stałe zagościł już w moim domu i wracam po niego co jakiś czas :)

Autor recenzji: Karola
Data napisania recenzji: 03-12-2018

Skarpetki Medic DeoSilverwool z wełną merynosową i srebrem

Skarpetki Medic DeoSilverwool z wełną merynosową i srebrem

Ocena produktu 5/5

Skarpetki nie są może najtańsze, ale doskonale sprawdzają się podczas zimowych dni. Doskonale chronią stopy w czasie dłuższych spacerów. Z całą pewnością są godne polecenia.

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 28-11-2018

Latarka ratunkowa - życia

Latarka ratunkowa - życia

Ocena produktu 5/5

Serdecznie polecam, latarka nie droga. Miałem to szczęście żeby ją wypróbować nocą na drodze. Dobrze, że miałem w samochodzie.

Autor recenzji: marek
Data napisania recenzji: 17-11-2018

Olejek lawendowy

Olejek lawendowy

Ocena produktu 5/5

Olejek przecudowny, o uspokajającym zapachu lawendy. Idealny do używania na noc, w moim przypadku wspaniale działa na sen. Polecam wypróbować :)

Autor recenzji: ADAAdrianna
Data napisania recenzji: 11-10-2018

Fantom BASIC BUDDY - podstawowy manekin szkoleniowy

Fantom BASIC BUDDY - podstawowy manekin szkoleniowy

Ocena produktu 5/5

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupionego fantomu Basic Buddy. Zależało nam na niedrogim, trwałym sprzęcie, który łatwo się użytkuje i ten model spełnia przyjęte przez na założenia.

Autor recenzji: Martyna
Data napisania recenzji: 11-10-2018

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

wygodna apteczka, godna uwagi zwłaszcza jeśli poszukuje się sprzętu na wyjazdy i wycieczki

Autor recenzji: hanna
Data napisania recenzji: 11-10-2018

Fantom Little Anne

Fantom Little Anne

Ocena produktu 5/5

Polecam fantom Little Anne. Mieliśmy już wcześniej model niemowlęcy z tej serii, który sprawdzał się bez zarzutu. Na tej podstawie zdecydowaliśmy się na zakup manekina osoby dorosłej. Zakup bardzo udany.…

Autor recenzji: Karzarzyna
Data napisania recenzji: 09-10-2018

Apteczka na rower w saszetce

Apteczka na rower w saszetce

Ocena produktu 5/5

Saszetka na rower bardzo profesjonalnie wykonana, dobrze odszyta. Materiał gruby, mocny, więc nie mam wątpliwości, że apteczka pozostanie ze mną na dłużej :) Polecam

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-10-2018

Apteczka Samochodowa AS II

Apteczka Samochodowa AS-II

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze wyposażona apteczka samochodowa, serdecznie polecam każdemu, kto poszukuje bardziej profesjonalnej apteczki.

Autor recenzji: Mirek
Data napisania recenzji: 01-10-2018

Apteczka mini saszetka z maseczką i rękawiczkami

Apteczka mini saszetka z maseczką i rękawiczkami

Ocena produktu 5/5

Zamówiliśmy saszetki z nadrukiem logo. Wyszły bardzo fajnie i są świetnym gadżetem reklamującym naszą firmę. Z chęcią dokonamy ponownego zakupu.

Autor recenzji: Krystyna
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Pompka ssąca Aspivenin®

Pompka ssąca Aspivenin®

Ocena produktu 5/5

Urządzenie rzeczywiście świetnie się sprawdza, co miałam okazję wypróbować. Inwestycja jest, ponieważ produkt nie należy do tanich, ale z całą pewnością się opłaca.

Autor recenzji: Gosia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Apteczka samochodowa AS-IV

Apteczka samochodowa AS-IV

Ocena produktu 5/5

Praktyczna apteczka do każdego auta. Sprzęt umieszczony w wygodnej torbie, która została wykonana z trwałego materiału. Apteczka idealna dla osób często udających się w podróże. Zawiera wszystko, co…

Autor recenzji: Bożena
Data napisania recenzji: 25-09-2018

Inhalator dla dzieci Panda

Inhalator dla dzieci Panda

Ocena produktu 5/5

świetny wybór, synek mega zadowolony z inhalatora :) sprzęt jak dotąd działa bez zarzutu więc myślę, że warto zakupić

Autor recenzji: anna
Data napisania recenzji: 21-09-2018

Apteczka Osobisty zestaw pierwszej pomocy

Apteczka Osobisty zestaw pierwszej pomocy

Ocena produktu 5/5

Mała i praktyczna apteczka, dokładnie takiej szukałem. Można zawiesić na pasku i wtedy zawsze będzie dostępna, nie zajmuje ani rąk, ani miejsca w torbie czy też plecaku.

Autor recenzji: MAREK
Data napisania recenzji: 20-09-2018

Olejek lawendowy

Olejek lawendowy

Ocena produktu 5/5

super zapach!! olejek do masażu idealny dla wszystkich, którzy kochają lawendę. kupiłam na próbą ale z całą pewnością ponownie po niego wrócę

Autor recenzji: małgosia
Data napisania recenzji: 20-09-2018

Termometr bezdotykowy Intec HM-488 PRO

Termometr bezdotykowy Intec HM-488 PRO

Ocena produktu 5/5

dobrej jakości termometr bezdotykowy, jestem niezwykle zadowolona z poczynionego zakupu, będę polecać sklep :) Pozdrawiam

Autor recenzji: ewka
Data napisania recenzji: 17-09-2018

Inhalator Pingwin CN-02 WF

Inhalator Pingwin CN-02 WF

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajny inhalatorek w przystępnej cenie. Jak dotąd nas nie zawiódł, działa bez zarzutu i wspomaga moje pociechy w czasie przeziębienia. Serdecznie polecam pingwinka.

Autor recenzji: Ewelina
Data napisania recenzji: 17-09-2018

Pompka ssąca Aspivenin®

Pompka ssąca Aspivenin®

Ocena produktu 5/5

Pompka Aspivenin to świetny produkt na wszelkiego rodzaju terenowe wyjazdy, o czym sam się przekonałem. Sprawdza się idealnie więc z całą pewnością warto sie w nią zaopatrzyć.

Autor recenzji: mikołaj
Data napisania recenzji: 28-08-2018

Inhalator Intec Cirro

Inhalator Intec Cirro

Ocena produktu 5/5

Z zakupu jestem bardzo zadowolona, sprzęt jest dobrej jakości a i cena była przystępna. Z całą pewnością do sklepu Twoja Apteczka powrócę.

Autor recenzji: Żaneta
Data napisania recenzji: 25-08-2018

Aspirator do nosa Lanaform Baby Nose Vacuum

Aspirator do nosa Lanaform Baby Nose Vacuum

Ocena produktu 5/5

Serdecznie polecam wszystkim mamom. sama kupiłam za namową koleżanki, gdyż odciągacz kataru bardzo ułatwia życie. sprzęt godny uwagi

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 17-07-2018

Apteczka dla Sportowca Medi Sport Typ B ZMS B

Apteczka dla Sportowca Medi Sport Typ B ZMS B

Ocena produktu 5/5

Apteczka bardzo dobrze wyposażona w niezbędny sprzęt. Wykonanie perfekcyjne, mocny materiał, odporny i trwały. Apteczka w sam raz na wyjazdy, sportowe obozy, z całą pewnością dobrze się sprawdzi.

Autor recenzji: Damian
Data napisania recenzji: 16-07-2018

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Apteczka szkolna 2 w plecaku

Ocena produktu 5/5

Apteczka szkolna 2 z całą pewnością godna polecenia. Ogromny plus za dobrą jakość wykonania. Kieszonki umieszczone w środku pomagają w segregacji opatrunków. Idealna propozycja na wycieczki.

Autor recenzji: Konrad
Data napisania recenzji: 11-07-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl